RUPPMANN - Ontwerp samen met de klant - Ruppmann Verbrandingsinstallaties Benelux - Rue du Sablon 32 - 4711 Walhorn

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

RUPPMANN - Ontwerp samen met de klant

De inrichting van de moderne crematoria is gebaseerd op de strategische oriëntatie, die zich bevind in het brede spectrum tussen aan de ene kant het aantal crematies en een hoge functionaliteit en aan de andere kant een goed concept voor een plaats waar door de nabestaanden afscheid kan worden genomen. Deze fundamentele oriëntatie bepaalt niet alleen de architectuur en de inrichting van het crematorium, maar heeft ook invloed op de technische componenten, zoals de crematieoven, het invoersysteem, het transportsysteem, de rookgaskoeling, de rookgasreiniging, de procesbeheersing en de visualisatie hiervan.

een aantal van onze klanten vanaf het begin

Reutlingen sinds 1912

Ruppmann, opstellingsvoorbeeld crematieoven met rookgasreiniging

Op basis hiervan en rekening houdend met de plaatselijke omstandigheden, ontwikkelen wij samen met onze klanten de optimale varianten voor de plaatsing van alle componenten. Wij leveren een deskundig technisch en technologisch onafhankelijk advies, want ons doel is een tevreden klant!
De klantgerichte planning van de installatie, omvat een gedetailleerde afstemming van de individuele technische componenten, omdat dit een belangrijke voorwaarde is voor een soepele exploitatie op lange termijn en de naleving van de emissiegrenswaarden en andere voorschriften.

Göppingen sinds 1913

Augsburg sinds 1918

Ludwigsburg sinds 1927

Heilbronn sinds 1946

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu